Home
 
   
   

6 december 2016

Bike Totaal Witjes nu ook Gazelle Premium Dealer

Kiezen voor Gazelle is kiezen voor de zekerheid van kwaliteit. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en monteren onze fietsen met uiterste zorg. Bij Gazelle leggen wij de lat hoog. Met maar één doel: fietsplezier! Daar hebben wij het vakkundige advies van de Premium Gazelle-dealer bij nodig. Niet elke fietsdetaillist kan zomaar Premium Gazelle-dealer worden. Hij moet passen bij alles waar Gazelle voor staat.

Waarom een Premium Gazelle-dealer?

Voor de meest uitgebreide collectie Gazelle fietsen ga je naar een Premium Gazelle-dealer. Je hebt dan de zekerheid van professioneel, Gazelle getraind personeel. Deze zelfstandige fietsenwinkels zijn de ware Gazelle-ambassadeurs. Zij bieden je exclusieve Gazelles - het Gazelle Ultimate assortiment - en unieke actiefietsen. Zij staan je graag in alle rust en met toewijding te woord. Perfect advies en service staan hierbij centraal. Een Premium Gazelle-dealer herken je aan het onderstaande logo.

Premium Gazelle-dealer

Gazelle heeft inmiddels een uitgebreid landelijk netwerk van ruim 200 Premium Gazelle-dealers. onze Gazelle (Premium) dealers krijgen trainingen over de nieuwste producten, zodat zij je altijd kunnen voorzien van de laatste informatie, het juiste advies en de beste service.

Uiteraard heeft de Premium Gazelle-dealer een uniek Gazelle assortiment, actiefietsen en de Gazelle Ultimate collectie, inclusief onderdelen en accessoires. Dus bij de Gazelle Premium dealer kan je altijd rekenen op vakkundig advies en een fiets op maat.

Uitsluitend erkende Premium dealers

Wanneer je ervoor kiest om je fiets bij een Gazelle Premium dealer aan te schaffen dan ben je er zeker van dat je nieuwe fiets vakkundig rijklaar wordt gemaakt. Je kan dan direct veilig aan het verkeer deelnemen. Dit vinden wij belangrijk, omdat de (elektrische) fiets een onderhoudsproduct is. Aanschaffen is één, onderhouden is twee.

Hoewel wij onze fietsen zo onderhoudsarm mogelijk maken, is het toch noodzakelijk om een eerste controlebeurt te laten uitvoeren na twee maanden fietsen. En ook daarna is iedere Gazelle gebaat bij een regelmatige vakkundige onderhoudsbeurt.

Kortom, Gazelle raadt je dus aan altijd een fiets te kopen bij een Gazelle winkel. Snelle en vakkundige service en onderhoud zijn dan gegarandeerd.

 


 

Terug

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion