Home
 
   
   

Nieuwsoverzicht


Trek World consumentendag

(15 augustus 2018)

Bekijk meer dan 200 fietsen en leer alles over e-bikes op 18 augustus tijdens de de Trek World Consumentendag in Harderwijk. Meld u gratis aan en maak kans op één van de Bontrager prijzen die die dag verloot worden onder de aanwezigen. http://bit.ly/2w8OWH7

 
lees verder


Optimaal genieten van uw e-bike met het 5 jaar garantiepakket

(31 januari 2018)

Bij aankoop van een nieuwe e-bike krijgt u het Bike Totaal Fietspaspoort. Hierbij kunt u kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Stel dat de accu of motor kapot gaat, dan heeft u recht op reparatie of vervanging wanneer het valt onder de garantievoorwaarden. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang optimaal kunt blijven fietsen.

lees verder


Dutch ID nu ook verkrijgbaar bij Bike Totaal Witjes

(5 januari 2018)

Optima Cycles is met het elektrische fietsen merk Dutch ID een hechte samenwerking aangegaan met de formulewinkels Bike Totaal en Profile ‘de fietsspecialist’ van de Dynamo Retail Group. Optima Cycles maakt hiermee een strategische keuze die inspeelt op de ontwikkelingen in de markt.

lees verder


Accell (Sparta/Batavus/Koga) mag stoppen met leveren aan Fietsenwinkel.nl

(21 december 2017)

De voorzieningenrechter heeft op 19 december 2017 Accell Nederland in het gelijk gesteld naar aanleiding van een kort geding dat IBG BV (Fietsenwinkel.nl) tegen Accell Nederland BV had aangespannen vanwege de invoering van het nieuwe margegebouw. Deze uitspraak betekent dat het contract tussen IBG BV en Accell Nederland BV per 6 april 2018 geëindigd zal zijn.

lees verder


MTB vignet 2018 verkrijgbaar

(16 december 2017)

MTB vignet 2018 verkrijgbaar
 
Voor de routes in Nationaal Park Veluwezoom, Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, Bergherbos-Montferland, Voorsterbos en Beetsterzwaag is een MTB-vignet verplicht. Voor onze overige routes is een vignet gewenst.
 
lees verder


Trek LM1+ met nieuwste Bosch active motor!

(9 september 2017)

Ook de Trek LM1+ model 2018 met de nieuwste stille Bosch motor staat vanaf nu in de showroom!

lees verder

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion