Home
 
   
   

Haal- en brengservice

 

Wilt u ervaren wat de beste service is en gebruik maken van vele extra's? Dan is een fiets met het Bike Totaal servicepakket de juiste keuze. Hierbij krijgt u niet alleen het garantie en afleverpakket maar ook vele extra's zoals onderhoudsbeurten, fietsmeting, zadelmeting, inruil, leenfiets en kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en brengservice.

De aanwezigheid van gratis leenfietsen is vaak een uitkomst, bent u echter niet in de gelegenheid om uw fiets in Groessen af te geven, dan kunt u ook op afspraak gebruik maken van onze haal- en brengservice. In onze bestelbus staan alle fietsen los van elkaar en degelijk vastgeklemd, net zoals op een fietsendrager. De fietsen kunnen tijdens het transport niet beschadigen.

Wij kennen door de genoemde service-aspecten een groot verzorgingsgebied. Bike Totaal Witjes trekt dan ook veel mensen die van verder weg de winkel in Groessen graag bezoeken. Daar zijn we trots op en wij waarderen dat zeer. Daarnaast zien we heel veel van onze klanten al jaren terugkomen voor service of een nieuwe fiets. Dat bevestigt dat onze formule werkt, we gaan immers altijd voor een samenwerking op lange termijn.

 


 

 

 

 

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion