Home
 
   
   

Bike Totaal Fietsverzekering by Enra

 

Kies de verzekering die bij u past

Bike Totaal heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en e-bike. Zo kiest u zelf wat u verzekert en voor welke prijs.

 • Bike Totaal Basis:
  een voordelige diefstalverzekering zonder extra’s.Bij diefstal heeft u recht op de aanschafwaarde min de afschrijving.
   
 • Bike Totaal Plus:
  de eerste twee jaar geen afschrijving. Tevens de keus uit een Diefstal- of Cascodekking. Bij Bike Totaal Plus Diefstal bent u verzekerd tegen diefstal. Bij Bike Totaal Plus Casco is naast diefstal ook schade én pechhulpservice Nederland meeverzekerd.
   
 • Bike Totaal Optimaal:
  de meest uitgebreide verzekering. U bent verzekerd tegen diefstal én schade. Ook verhaalsrechtsbijstand, ongevallen opzittendenverzekering én pechhulpservice Europa zijn hierbij inbegrepen. 
   

Download de hele folder                   Bereken hier uw premie


DekkingsoverzichtGratis pechservice voor onderweg

Pech onderweg? Geen probleem! Bij aankoop van een fiets inclusief Bike Totaal Plus Casco of Bike Totaal Optimaal fietsverzekering ontvangt u nu ook gratis pechservice onderweg. Door het alarmnummer van de Verzekeraars Hulpdienst (VHD) te Deventer te bellen bent u 24 uur per dag, 7 dagen in de week verzekerd van service tijdens een pechgeval. U en uw fiets worden opgehaald (dus niet gerepareerd) en teruggebracht naar het vertrekpunt van de fietstocht! 

De pechservice geldt tijdens de looptijd van de verzekering (m.u.v. de eigen woonplaats).


Tweedehands fietsen kun u ook verzekeren

De taxatiewaarde of de aankoopprijs is dan de verzekerde waarde. Bij tweedehands fietsen is een prijsstijging niet van toepassing en dus ook niet meeverzekerd. Ook de hulpverleningservice (bij de diefstal- plus cascodekking) is bij tweedehands fietsen niet van toepassing. Voor de rest gelden dezelfde plezierige voorwaarden als voor nieuwe modellen.
 Bike Totaal fietsverzekering in samenwerking met Enra verzekeringen.De Bike Totaal fietsverzekering is ontwikkeld samen met Enra verzekeringen. Sinds jaar en dag is Enra verzekeringen bv dé specialist in tweewielerverzekeringen.

 


 

 

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion