Home
 
   
   

Bike Basic servicepakket

 

Op zoek naar een scherpe aanbieding? Er staan ook verschillende fietsen in de winkel die bijvoorbeeld uit de collectie gaan, gebruikt zijn als demonstratiemodel of soms een kleine beschadiging hebben. Deze worden gewoon verkocht met garantie en afleverpakket, maar extra's zoals onderhoudsbeurten, fietsmeting, zadelmeting, inruil, leenfiets en haal- en brengservice zijn niet inbegrepen. Dus direct onze laagste prijs, cash & carry.

De service gekoppeld aan het Bike Basic servicepakket geldt alleen in onze winkel en is gekoppeld aan een specifieke fiets. Deze kan dus niet worden gebruikt voor een andere fiets.Voor bedrijfsfietsen gelden afwijkende voorwaarden. Informeer in de winkel welk pakket bij de fiets van uw keuze hoort.

Het Bike Basic servicepakket bestaat uit:

  • Rijklaar maken
    Uw fiets wordt perfect rijklaar afgeleverd.
  • Garantie
    Mocht er toch iets mis zijn dan lossen we dit netjes op, de garantietermijn / voorwaarden kunnen verschillen per model en zijn niet van toepassing op slijtagedelen.

Wilt u ervaren wat de beste service is en gebruik maken van vele extra's? Dan is een fiets met het Bike Totaal servicepakket de juiste keuze. Hierbij krijgt u vele extra's welke niet zijn inbegrepen bij het Bike Basic servicepakket.

 


 

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion