Home
 
   
   

Servicepakketten

 

Wilt u ervaren wat de beste service is en gebruik maken van vele extra's? Dan is een E-bike met het 5 jaar garantiepakket of een fiets met het Bike Totaal servicepakket de juiste keuze. Hierbij krijgt u niet alleen het garantie en afleverpakket maar ook vele extra's zoals onderhoudsbeurten, fietsmeting, zadelmeting, inruil, leenfiets en kunt u gebruik maken van onze regionale haal- en brengservice.

Op zoek naar een scherpe aanbieding of onze laagste prijs? Dan is wellicht een model met het Bike Basic servicepakket iets voor U. Deze wordt aangeboden met garantie en afleverpakket, maar alle extra's van het 5 jaar garantiepakket of het Bike Totaal servicepakket zijn dan niet inbegrepen.

De samenstelling van het pakket is afhankelijk van welke fiets u heeft gekocht. Voor bedrijfsfietsen en aanbiedingen gelden afwijkende voorwaarden. De service gekoppeld aan het 5 jaar garantiepakket, Bike Totaal of Bike Basic servicepakket geldt alleen in onze winkel en is gekoppeld aan een specifieke fiets. Deze kan dus niet worden gebruikt voor een andere fiets. Informeer in de winkel welk pakket bij de fiets van uw keuze hoort.

 

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion