Home
 
   
   

Reparatie en onderhoud


Uw fiets vakkundig gerepareerd in een professionele werkplaats

Is uw fiets kapot? Laat hem vakkundig repareren bij Bike Totaal. De moderne werkplaats voldoet aan strenge milieu-eisen. Daarnaast zijn de vakmensen in de winkels getraind om kleine beginnende gebreken aan uw fiets op te merken. Zo voorkomt u dure reparaties.

Geef uw fiets regelmatig een onderhoudsbeurt. Zo blijft u langer veilig en comfortabel fietsen. Ook belangrijk in verband met de garantievoorwaarden van de fabrikant. Neem contact op met de winkel of klik hier om een afspraak te maken.

Reparatie? Met een leenfiets blijft u mobiel!

Soms duurt de reparatie aan een fiets wat langer. Bij zo'n  ingrijpende reparatie staat bij Bike Totaal een goede leenfiets voor u klaar. Op deze manier is het voor u handiger om uw fiets te brengen en weer op te halen. Zo blijft u mobiel en heeft u zo min mogelijk last van de reparatie. Én u kunt de auto laten staan.


Tarieven onderhoudsbeurtenTips voor onderhoud

U kunt natuurlijk zelf ook veel doen aan het onderhoud van uw fiets. Maak de fiets bijvoorbeeld regelmatig goed schoon. Bij de Bike Totaal tweewielerspecialist kunt u terecht voor diverse onderhoudsmiddelen en gereedschappen waarmee u zelf eenvoudige klusjes kunt opknappen. Wij geven u graag advies.

Controleer zelf uw fiets

  • Controleer uw fiets regelmatig op loszittende onderdelen, roestplekken, scheurtjes en verbogen onderdelen. Als er iets verbogen is, kunt u het beter vervangen. Door terugbuigen wordt het materiaal meestal iets zwakker.
  • Controleer of bewegende delen piepen of speling vertonen.
  • Is de bandenspanning in orde, zit er voldoende profiel op de band en zitten er geen slagen in het wiel?
  • Werkt de verlichting nog wel goed?
     

 

 

     
                   
Techniek
Comfort
Sportief
Kids
Fashion